Trim

tilbyder jeg trimning (afstødte hår plukkes) . Det forudsætter at pelsen er moden til det, og at hunden minimum bliver trimmet med et fast interval på 3-4 mdr.
Hvis din trimmehunds pels ikke er trimmeegnet, måske pga. alderdom, så kan den få en flot klipning i stedet.

Vask og føn

Din hund kan få et dejligt bad med nogle af de bedste produkter på markedet, og jeg bruger kun milde og naturlige shampooer.

Bagefter tørres hunden med en såkaldt blower og bliver redt igennem.

Mange hunderacer kan med stor fordel i fældeperioderne få blowet deres underuld ud, hvilket vil minimere fældningen i hjemmet betydeligt. Det er især racer som spidshunde (fx samojed, husky) og hyrdehunde (fx langhåret collie, border collie), hvor det vil gøre en stor forskel.

Klipning

Hos Royal Hundefrisør Vejle specialiserer vi os i klipning af hunde. Vi benytter den klippeteknik, der passer til lige netop din hunds pels og race, og vi benytter altid plejeprodukter af høj kvalitet

Soignering

En god hygiejne er vigtigt for din hunds helbred. Ofte bliver ører og mund overset, og med tiden kan give det din hund alvorlige gener. Vi udfører et hygiejnetjek og sørger for, at din hund er sund og rask.

Sundhedstjek

Vi foretager sundhedstjek på alle vores hunde. Pels, hud, negle, poter, tænder og ører bliver kontrolleret, og hvis vi opdager noget, der skal undersøges yderligere, vil vi altid henvise til kundens egen dyrlæge.